Pijama Modelleri

Pijama Modelleri

Pijama setlerinin birçok modeli vardır. Bu modeller, insanların dokularının kullanımına, zevkine ve türüne bağlı olarak değişir. Pijama takımı-gömlek böyle bir modeldir. Elbisenin üstü bir gömlek gibidir ve düğmeleri vardır. Düğmelerin sayısı, türü ve rengi modele bağlı olarak değişebilir. Kullanıcıların beğenisine göre çeşitler var. Birçok model kısa ve uzun kollu versiyonlarda mevcuttur. Kışlık bir pijama takımı olarak genellikle uzun kollu takım elbise öne çıkar. 

pijama takım


Yaz pijama takımları, sıcağı sevmeyen veya kısa kollu pijamaları rahatça giyen kullanıcılar için kullanılabilir. Öte yandan pijama bornoz seti, klasik üst ve alt setlere ek olarak hırka tarzı pijamaların üzerine giyilen bir bornoz içerir. Uyandıklarında, kullanıcılar bu bornozu giyebilir ve evde uykularının dışında kendi işlerini yapabilirler. Her biri 3 veya 6 parça halinde satılan çok parçalı bornoz ve pijamalı modeller genellikle çeyiz olarak tercih edilir. 3 parçalı pijama setlerine atıfta bulunan bornoz modelleri, penye pamuklu, saten veya polardan yapılmış bir kumaş olarak kendi başlarına farklılık gösterebilir. Ek bir detay olarak sunulan bornozun uzunluğu kişinin zevkine bağlıdır. Bu modeller kapüşonlu versiyonlarda da mevcuttur. Tayt giyen ve sık sık tayt giyen kullanıcılar için taytlı pijama takımları üretilmektedir. Bu modelde, kostümün alt kısmı vücuda takılan taytlardan oluşur. Özellikle kadın kullanıcılar için tasarlanmıştır. 

pijama modelleri


Modeller bununla sınırlı değildir. Hamile kadınlar ve doğum sonrası kadınlar için üretilen doğum sonrası pijama takımı, normal pijamalara kıyasla vücudu sıkılaştırmayacak şekilde üretilmiştir. Hamilelik sırasında ve sonrasında bu modelleri seçebilirsiniz. Kitin üst kısmı, karın bölgesinde rahatlık sağlamak için normalden daha gevşek bir parçaya sahiptir. Böylece kullanıcı ekipte rahat hisseder. Ayrıca bu sete bir kafa bandı ve bornoz dahildir. Bu modeller ayrıca hastanelerde doğum sonrası dönem için sıklıkla tercih edilmektedir. Kullanıcılara, erkek ve dişi bebeklerin doğumu sırasında tercihlerini vermek için çeşitli modeller ve renk seçenekleri sunulmaktadır. Şortlu pijama takımı modelleri, yaz aylarında sıcaktan muzdarip kullanıcılar için daha rahat bir uyku sağlamak açısından bir kurtarıcıdır. Üstte kısa kollu ve altta şortlu bu kostümler, sıcaktan şikayet edenler tarafından tercih edilmektedir. Bu modellerin yanı sıra pijama takımları birçok renk ve desende üretilmektedir. Hem kadınlar hem de erkekler için renk şeması oldukça geniştir. Siyah pijama takımı en çok tercih edilen renklerden biridir. Alt ve üst kısımların farklı renklerde boyandığı aynı renkteki pijama takımları da vardır. Ayrıca, modeller yaka tipine göre değişir. Bisiklet, tekne, içi boş, mendil ve v yakalı modeller mevcuttur. Son olarak, bacak uzunluğundaki fark aynı zamanda modele bağlı olarak değişebilen özelliklerden biridir. Kullanıcılar kısa, uzun veya Bermuda bacaklı modelleri seçebilirler. Toptan'un pijama takımı modelleri açısından çok zengin bir ürün kataloğu var. Birçok ihtiyaç için pijamalar var. Toptan'da yıllarca rahatça giyebileceğiniz bir pijama bulabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pijama Takımları Nasıl Seçilir ?

Her Zevke Uygun Kadın Pijama Takımları

Erkek Pijama Takımları Nasıl Olmalıdır ?