Tutku İç Giyim

Tutku İç Giyim

Kadınların dışarı çıkmadan önce giymek zorunda oldukları bazı iç giyim ürünleri vardır. Bu ürünler atlet, külot, iç çamaşır ve çoraptır. Bayan iç giyim ürünleri üreticisi seher mensucat tutku iç giyim ürünleri ile kadınların dışarı çıkmadan önce giydikleri tüm ürünleri üretmektedir. Erkek atletten, bayan atlete, erkek çocuk atletten, kız çocuk atlete kadar birçok iç giyim ürününü üretmektedirler.

Tutku Erkek Atlet

İç giyim ürünlerinin vazgeçilmezlerinden olan atletler günümüzde her birey tarafından kullanılan ürünler arasındadır. Gerek vücudun hızlı hareket etmesiyle, gerek sıcaktan kaynaklı etkenlerle vücut terler. Terleyen vücuttaki teri emmekle görevli olan atletler giyilmediği taktirde vücuttaki ter emilmez. 

tutku erkek atlet


Atlet tarafından emilmeyen ter vücutta kokuya sebep olmaktadır. Çünkü atlet giymediğinizde vücuttaki ter üzerinize giydiğiniz dış giyim ürünleri tarafından emilmektedir. Bunlar t-shirt, badi olabilir. Dış giyim ürünleri teri emdiğinde vücutta koku yapar. Siz de dahil çevrenizdekiler kokuyu almaya ve rahatsız olmaya başlayacaklardır. Atletin hem sağlık yönünden hem de toplumdaki saygınlığımız yönünden büyük önemi vardır. Bu yüzden tutku erkek atlet giymenizi hem sağlığınız açısından hem de çevrenizdeki insanların size saygı duyması açısından öneriyoruz.

Tutku Boxer

Diğer bir iç giyim ürünü olan tutku boxer modelleri birçok çeşit desen ve modelden oluşmaktadır. Tutku erkek likralı boxer ve tutku erkek penye boxer olarak iki farklı üretimi olan tutku boxer gerek yapısıyla, gerek kumaşıyla ve kalitesiyle göz doldurmaktadır. 

tutku boxer


Likralı boxer modelleri esnek yapısıyla vücudunuzun hareketlerine göre esneyerek rahat bir kullanım sağlamaktadır. Vücudunuz hassas ise likralı boxer kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Tutku erkek likralı boxer yerine tutku erkek penye boxer kullanmanız sağlığınız açısından daha faydalıdır. Çünkü penye boxerlar %100 pamuktan üretilmektedir. Siyah, gri, lacivert, füme, beyaz renklerden oluşan tutku erkek penye boxer modeli birçok renk ve desenli modellerden oluşmaktadır.

Tutku Bayan Atlet

Bayan iç giyim ürünlerinin başında gelen tutku bayan atlet modeli %100 pamuktan oluşmaktadır. Günlük kullanıma uygun olan tutku bayan atlet modeli tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde üretilmiştir. Yüksek derecelerde yıkanmadığı takdirde çekme ve tüylenme yapmaz. 

tutku bayan atlet


Yaklaşık olarak alınan 1 paket 6’lı tutku bayan atlet sizi 1 yıl idare edecektir. Rahatlıkla 1 yıl kullanabilirsiniz. Ter emici özelliği sayesinde kötü kokmanızı engelleyecektir. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pijama Takımları Nasıl Seçilir ?

Her Zevke Uygun Kadın Pijama Takımları

Erkek Pijama Takımları Nasıl Olmalıdır ?